200.000 besökare på Ingemars Myntsida och Myntsidans e-zine!

Under oktober 2004 surfade den 200.000:e besökaren in på Ingemars Myntsida och sedan starten den 15 maj 1998.
I snitt har Ingemars Myntsidan ca 70 unika besök per dag sedan december 2002 och besökarna kommer från ett stort antal domäner. Statistik från december 2002 och fram till idag hittar du nedan. Vill du se dagsfärsk eller mer noggrann statistik klicka på ikonen i nedre vänstra hörnet.

Statistik sedan 9 december 2002

 

Antal besök

81666

Antal unika besökare

48573

Högsta antal unika besökare på en dag

137

Antal olika domäner som besökt sidan

91

Vanligaste Web-läsaren

MSIE6

Vanligaste operativsystemet

Windows XP

Antal sidor som refererar till Ingemars Myntsida

871

Vanligaste skärmupplösning

1024x768

Vanligaste sökmaskinen för att hitta sidan

Google

Vanligaste domänen

.se

Ingemars Myntsida får ofta stå tillbaks för familj och arbete. Jag försöker dock hålla den uppdaterad så gott det går. Särskilt numismatiska Länkar och Myntsidans e-zine uppdateras kontinuerligt så snart något nytt tillkommit. Bl.a. Svenska Numismatiska Föreningen, länkar till Ingemars Myntlänkar.
Som besökare av Ingemars Myntsida får du gärna komma med förslag på innehåll på sidan. Jag tar tacksamt emot nya myntlänkar och information om olika evenemang. Jag vill också passa på att tacka för alla hundratals mail jag får varje år, med förslag om innehåll på Ingemars Myntsida och förfrågningar om mynt och numismatik.
Många myntintresserade besöker Ingemars Myntsida kontinuerligt och en notis om ett kommande evenemang kan säkert locka fler besökare till just det evenemanget. Alla evenemang där det förekommer numismatiska objekt är av intresse, så mynthandlare, deltar ni på någon Antik- eller Samlarmässa meddela mig plats och tid så lägger jag in evenemanget på Agendan på Myntsidans e-zineAgenda. Föreningar som vill synas, skicka in tid och plats för kommande träffar så hamnar dessa också i Agendan. Jag tar också gärna emot information om auktioner där numismatiska objekt kommer att säljas. Har du någon kunskap som du vill dela med dig till andra myntintresserade, kontakta mig så kan vi diskutera hur den ska publiceras!

Ett stort tack till alla besökare av Ingemars Myntsida, det är Ni som ger mig energi att fortsätta med detta ideella arbete.

Samlarhälsning Ingemar 

 

 

(Ingemars Myntsida)