100.000 besökare!

Under våren surfade den 100.000:e besökaren in på Ingemars Myntsida, sedan starten den 15 maj 1998, under sommaren har den siffran ökats på med ytterligare några tusen besök och antalet besökare närmar sig nu med stormsteg 110.000.
I snitt har Ingemars
Myntsidan 45 unika besök per dag och besökarna kommer från ett stort antal domäner. Statistik från december 2002 och fram till idag hittar du nedan. Vill du se dagsfärsk eller mer noggrann statistik klicka på ikonen i nedre vänstra hörnet.

Statistik sedan 9 december 2002

 

Antal besök

17109

Antal unika besökare

11014

Antal olika domäner som besökt sidan

50

Vanligaste Web-läsaren

MSIE6

Vanligaste operativsystemet

Windows XP

Antal sidor som länkar till Ingemars Myntsida

378

Vanligaste skärmupplösning

1024x768

Vanligaste sökmaskinen för att hitta sidan

Google

Vanligaste domänen

.com

Den senaste tiden har Ingemars Myntsida inte varit allt för aktiv, utan sidan har fått stå tillbaks för familj och arbete. Målet är dock att framöver göra en större uppdatering per månad. Numismatiska Länkar och Myntsidans e-zine kommer dock att uppdateras kontinuerligt så snart något nytt tillkommit.
Som besökare av Ingemars Myntsida får du gärna komma med förslag på innehåll på sidan. Jag tar tacksamt emot nya myntlänkar och information om olika evenemang. Många myntintresserade besöker Ingemars Myntsida kontinuerligt och en notis om ett kommande evenemang kan säkert locka fler besökare till just det evenemanget. Alla evenemang där det förekommer numismatiska objekt är av intresse, så mynthandlare, deltar ni på någon Antik- eller Samlarmässa meddela mig plats och tid så lägger jag in evenemanget på
Myntsidans e-zine:s Agenda. Föreningar som vill synas, skicka in tid och plats för kommande träffar så hamnar dessa också i Agendan. Jag tar också gärna emot information om auktioner där numismatiska objekt kommer att säljas. Har du någon kunskap som du vill dela med dig till andra myntintresserade, kontakta mig så kan vi diskutera hur den ska publiceras!

Ett stort tack till alla besökare av Ingemars Myntsida, utan Er hade jag aldrig orkat hålla på med detta ideella arbete i fem år!

/Ingemar 

 

 

 

(Ingemars Myntsida)